miercuri, 8 februarie 2012

Dan Brown

Astazi am ales sa pun doua carti scrise de Dan Brown. Simbolul Pierdut e o continuare a primelor doua carti si anume Codul lui Davinci si Ingeri si Demoni ce formeaza o mini serie avandu-l ca personaj principal pe Robert Langdon. Povestea este scrisa in acelasi stil caracteristic lui Brown, foarte multa actiune, aventura si suspans din plin. In cateva cuvinte va pot spune ca Robert face tot posibilul pentru asi salva prietenul, unul dintre cei mai importanti masoni, din mainile unui criminal. Mai multe nu spun deoarece cartea trebuie citita si nu povestita.
In ceea ce priveste a doua carte, aceasta se potriveste exact zilelor noastre de astazi in care banii fac legea si pot schimba mersul normal al lucrurilor. O descoperire ce ar trebui sa revolutioneze lumea si  ar trebui sa grabeasca dezvoltarea acesteia o duc intr-o nebunie totala. Insa cercetatorii chemati sa participe la ceremonie si sa prezinte omenirii descoperirea facuta reusesc sa dea peste cap planurile unor importanti politicieni. Scamatoria iese la iveala dar cu un pret mult prea mare iar orice informatie este transformata intr-o arma politica pentru a cuceri functia de presedinte al SUA.
Eu am citit cartile in format electronic si a fost destul de obositr. Sfatul meu, faceti rost de carti pentru ca sunt foarte bune si o sa va pretreceti tot timpul liber citind din ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu